top of page
Image by Aditya Saxena

1 op 1 coaching

1 op 1 coaching

Niemand komt blanco ter wereld. Elk mens draagt iets van zijn ouders en voorouders bij zich. Je kunt je afvragen of datgene wat je meedraagt wel of niet bij je hoort, maar het heeft je sowieso mede gevormd tot wie je nu bent of denkt te zijn.

Deze extra “bagage” die je overgenomen hebt kan verwarrend en onduidelijk voor je zijn. Er is of speelt iets in jouw systeem, maar je weet misschien niet goed hoe je ernaar kunt kijken en wat je ermee moet. Het kan je het gevoel geven dat je vastloopt in vaste patronen of dat je rondloopt met onverklaarbare fysieke of mentale klachten. Herkenbaar?

Familiesysteem versus individu

De meerwaarde van een coaching-traject bij ChiSar is dat wij met jou werken als individu binnen de context van je familiesysteem. Wij kijken verder dan naar dat wat in woorden uit te drukken was. Wat zit er achter de verhalen en waar gaat het werkelijk over?

Samen onderzoeken we hoe jouw familiesysteem invloed heeft op hoe jij in het leven staat. Wat heeft migratie en verplaatsing met jou en je (groot)ouders gedaan? Hoe werkt en leeft het door in jouw leven en systeem? Er zullen uiteindelijk inzichten ontstaan waardoor nieuwe bewegingen mogelijk worden gemaakt. Bewegingen die mogelijk vaste patronen doorbreken en ruimte geven voor jouw unieke persoonlijke ontwikkeling en groei.

Systemisch consult

Er zijn verschillende methodes om het systemisch veld in te zetten. Daar heb je niet altijd een groep mensen (representanten) voor nodig zoals in een workshop. Tijdens een persoonlijke 1 op 1 sessie kunnen we systemisch te werk gaan met bijvoorbeeld tafelopstellingen (middels kleine figuurtjes), vloerankers (placemats) op de grond en papieren vellen.

Een systemisch consult duurt gemiddeld anderhalf uur en kost € 120,- (incl. BTW). Hoeveel sessies er nodig zullen zijn en locatie mogelijkheden zijn in overleg.

Maak kennis met Najat en Sara en neem vrijblijvend contact op met één van ons.

bottom of page